Catch.com

Catch.com (Google Chrome extensie) 0.51

Snel memo's maken en opslaan vanuit je browser

VOOR

  • Snel notities maken
  • Plaatst automatisch bladwijzers

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Met de gratis Catch.com Google Chrome Extensie sla je notities direct op in je browser. Bij het starten van de extensie staat automatisch de huidige website in het venster, waardoor je snel een memo met bladwijzer maakt.

Catch.com is een webdienst, met een partner-applicatie voor Android en iPhone. Vanaf elk apparaat met internet sla je notities op, die je ook opent op elk toestel. Normaal gesproken ga je voor het maken van een notitie vanaf je pc of Mac naar de Catch.com website, maar deze Extensie maakt dit onnodig. De uitbreiding nestelt zich in Chrome bovenin het scherm en met een klikje op de letter 'C' start je de Catch.com Google Chrome Extensie (een notitiescherm opent naast de 'C').

Het handige van de Catch.com Google Chrome Extensie is de snelheid waarmee je zaken noteert. Vooral tijdens het surfen is dit praktisch, want het huidige webadres vliegt automatisch het notitieveld in. Je maakt dus tijdens diverse (webgebaseerde) activiteiten gemakkelijk een aantekening of kopieert zelfs webtekst naar dit veld.

De Catch.com Google Chrome Extensie is ontzettend handig voor het maken van notities vanuit je browser. Wil je bijvoorbeeld links of webartikelen delen of openen op je mobiele telefoon dan is de Catch.com Google Chrome Extensie een aanrader!

Meeste downloads Extensies & Tools voor mac

Meer
Catch.com

Download

Catch.com (Google Chrome extensie) 0.51

Beoordelingen about Catch.com